Trwa ładowanie...
dum6zt2
25 kwietnia 2008, 10:21

Zupa Węgierska exspres

Przepis
Oceń jako pierwszy:
dum6zt2
Składniki
  • 1op włoszczyzny mrożonej
  • 1 szt papryczki
  • 1 pusz fasolki białej
  • 1 pusz fasolki czerwonej
  • 0,5 kg łopatki
  • przyprawa do gulaszu
  • 1 pacz. zupy cebulowej knora
  • 5 kropli tabasko
Przepis

łopatkę kroimy w kostkę i posypójemy przyprawą do gulaszu pozostawiamy na 10 min. Papryke kroimy w kostke i dodajemy do gotującej się włoszczyzny. łopatke odsmażamy na oleju i podlewamy wodą a następnie dodajemy do gotujacej się włoszczyzny.Gdy mięsko będzie miękie dodajemy fasolkę. Pod koniec gotowania dodajemy rozpuszczoną zupę cebulową i tabasko, całoś doprawiamy do smaku.

Przepis dodał użytkownik lusil456

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dum6zt2
dum6zt2
dum6zt2
Więcej tematów
dum6zt2

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj