Trwa ładowanie...
d4gwalx
19 kwietnia 2009, 00:00

Zupa fasolowo-grzybowa

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4gwalx
Składniki
  • fasola drobna 2 szkl.
  • grzyby suszone
  • garść śmietana 3 łyżki
  • marchew 1 sztuk
  • pietruszka 1 sztuk
  • seler 1 małe
Przepis

Fasolę umyć i namoczyć na kilka godzin. Następnie zagotować (w tej samej wodzie), dodać pokrojoną marchew, pietruszkę, seler, grzyby (w przypadku świeżych grzybów należy je opłukać, pokroić i dać pod koniec gotowania). Razem gotować. Pod koniec, jak już fasola będzie miękka, wyjąć grzybki, pokroić dać z powrotem do zupy. Przyprawić do smaku solą, pieprzem, dodać 3 łyżki śmietany.

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4gwalx
d4gwalx
d4gwalx
Więcej tematów
d4gwalx

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj