Trwa ładowanie...
d1yfuls
12 grudnia 2008, 15:08

Żuchel borowiacki

Przepis
5.0
(3 głosy)
Oceń:
d1yfuls
Składniki
  • 2 kg ziemniaków
  • 0,40 dkg boczku wędzonego
  • sól,
Przepis

Ziemniaki zetrzec na tarce o drobnych oczkach ,osolic ciasto.Połowę boczku pokroić w kostke polowę w paski.Boczek pokrojony w kostke przesmażyć.Przygotowac blachę , na blache wylac przesmażony boczek i ciasto ziemniaczane, na wierzch położyc kawalki boczku /można na wierzch polożyc dodatkowo kawalki masla/ .Piec w piekarniku w temp 180 st C okolo 1,5 godz.

Przepis dodał użytkownik teresa-kr

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1yfuls
d1yfuls
d1yfuls
Więcej tematów
d1yfuls

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj