Trwa ładowanie...
d16ex05
6 lipca 2008, 19:55

Zapiekanka ziemniaczana z czerwoną fasolą

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d16ex05
Składniki
  • ZIEMNIAKI
  • 2 KIEŁBASKI ŚLĄSKIE
  • 30 DKG BOCZKU WĘDZONEGO
  • 6 DUŻYCH CEBUL
  • 1 PUSZKA FASOLI CZERWONEJ KONSERWOWEJ
  • 4 ZĄBKI CZOSNKU
  • SÓL
  • PIEPRZ
  • OLEJ
  • ŚWIEŻA PIETRUSZKA
Przepis

ROZGRZAĆ NA PATELNI 3 ŁYŻKI OLEJU, DODAĆ POKROJONY BOCZEK I POKROJONĄ W PASECZKI CEBULĘ; FASOLKĘ WYJĄĆ Z PUSZKI I ODLAĆ WODĘ; UGOTOWAĆ 1 KG ZIEMNIAKÓW NIE ZA MIĘKKO; NA DRUGIEJ PATELNI USMAŻYĆ NA OLEJU ZIEMNIAKI; WSZYSTKO RAZEM POŁĄCZYĆ, DODAĆ POKROJONĄ W PASECZKI KIEŁBASKĘ, CZOSNEK, SÓL, PIEPRZ; POMIESZAĆ, NA GÓRĘ POSYPAĆ NATKĘ PIETRUSZKI.

Przepis dodał użytkownik bodeta

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d16ex05
d16ex05
d16ex05
Więcej tematów
d16ex05

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj