Trwa ładowanie...
d3ug67g
Zanim trafisz na targu na polskie truskawki, wypróbuj przepis na Truskawkową Piankę

Zanim trafisz na targu na polskie truskawki, wypróbuj przepis na Truskawkową Piankę

Ciasto Truskawkowa Pianka to lekki deser, który zachwyci każdego miłośnika owocowych smaków. Puszysty biszkopt z 6 jajek pieczony przez 35 minut w formie o wymiarach 28 × 18 cm stanowi doskonałą bazę dla delikatnej pianki z mrożonych truskawek, bitej śmietany i galaretek truskawkowych. Całość schładza się w lodówce przez minimum 4 godziny, by uzyskać idealną konsystencję i świeżość. To szybkie i efektowne ciasto bez żelatyny, które idealnie sprawdzi się na przyjęcia, grille i rodzinne spotkania - latem możesz użyć świeżyć truskawek.
d3ug67g
d3ug67g
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj