Trwa ładowanie...
d2bbw7l
10 czerwca 2013, 21:42

Wiosenne tosty z gorgonzolą, czosnkiem i warzywami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2bbw7l
Składniki
  • chleb do tostów lub inny
  • ser pleśniowy gorgonzola - kilka plastrów
  • ok. pól małej głowki czosnku
  • pomidor
  • ogórek małosolny
  • masło
  • kilka listków natki pietruszki
Przepis

Sposób przygotowania
1.
Chleb smarujemy wewnatrz masłem.

2.
Na masło nakładamy ser pleśniowy.

3.
Na ser pleśniowy nakładamy odpowiadającą nam ilośc przeciśniętego przez praskę czosnku. Składamy kromki chleba.

4.
Tosty zapiekamy w tosterze.

5.
Na ciepłe tosty nakładamy po plasterku pomidora, ogórka małosolnego oraz listki natki pietruszki.

Przepis dodał użytkownik Rozaroza

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2bbw7l
d2bbw7l
d2bbw7l
Więcej tematów
d2bbw7l

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj