Trwa ładowanie...
d36ddpb
19 czerwca 2013, 19:04

Wiosenne kotlety kapuściane

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d36ddpb
Składniki
  • SKŁADNIKI:
  • -mąka -1,5 szklanki
  • -bulion (z kostki) - 250 ml
  • - jajko - 2 szt
  • - kapusta pekińska - ok. 200 g
  • - dowolna wędlina - 150 g
  • - natka pietruszki - 1 pęczek
  • - olej do smażenia
  • - sól , pieprz - do smaku
Przepis

W garnku miksujemy mąkę z bulionem.

Dodajemy jajka i przyprawy.

Mieszamy z drobno poszatkowaną pekinką , pokrojoną w kostkę wędliną i posiekaną natką pietruszki.

Dokładnie mieszamy.

Smażymy kotleciki na mocno rozgrzanym oleju z dwóch stron.

Przepis dodał użytkownik Ostra

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d36ddpb
d36ddpb
d36ddpb
Więcej tematów
d36ddpb

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj