Trwa ładowanie...
dp3d57e
9 kwietnia 2013, 13:27

Wielkanocny sos chrzanowy na zimno

Przepis
Oceń jako pierwszy:
dp3d57e
Składniki
  • ?1 łyżka chrzanu ze słoiczka,
  • ?2 łyżki kwaśnej śmietany,
  • ?1 łyżka majonezu,
  • ?Sól,
  • ?pieprz,
  • ?cukier,
  • ?sok z cytryny.
Przepis

Chrzan, śmietanę i majonez mieszamy w miseczce. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Podajemy z jajkami ugotowanymi na twardo, albo z ulubionymi wędlinami.

Przepis dodał użytkownik agata6885

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dp3d57e
dp3d57e
dp3d57e
Więcej tematów
dp3d57e

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj