Trwa ładowanie...
d2y0tx2
27 stycznia 2009, 18:25

Wędzony żółty ser z rusztu

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2y0tx2
Składniki
  • Składniki:
  • ? 40 dag wędzonego żółtego sera
  • ? olej
  • ? mielona czerwona papryka
  • ? kminek
Przepis

Wykonanie:
Wędzony ser pokroić na 8 cienkich plasterków. Papier pergaminowy posmarować olejem, położyć na nim plasterek sera, posypać papryką i kminkiem, przykryć następnym plasterkiem sera, całość zawinąć. Zawinięty ser położyć na grillu i opiekać z każdej strony po około 3 minuty.
Gotowy wyłożyć na talerze i rozwinąć z pergaminu bezpośrednio przed spożyciem. Można podawać z chlebem.

Przepis dodał użytkownik zagadkaa21

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2y0tx2
d2y0tx2
d2y0tx2
Więcej tematów
d2y0tx2

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj