Trwa ładowanie...
d4bqwfi
4 listopada 2008, 21:50

Wątróbka drobiowe z serem i pomidorem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4bqwfi
Składniki
  • 20 dag wątróbki drobiowej
  • 1 pomidor
  • ser żółty w plastrach
  • 1 łyżka masła
  • szczypta majeranku
  • sól, pieprz
Przepis

Wątróbki drobiowe obrać z żył, umyć, zalać mlekiem, odstawić w chłodne miejsce na 60 minut. Ponownie wypłukać, osuszyć. Blaszkę do zapiekania posmarować masłem, ułożyć na niej wątróbki, na każdej położyć plaster pomidora i sera. Zapiec przez 15 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 220 stopni C. Przed podaniem przyprawić solą i pieprzem. Podawać z pieczywem.

Przepis dodał użytkownik Gosia25

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4bqwfi
d4bqwfi
d4bqwfi
Więcej tematów
d4bqwfi

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj