IV edycja Warsztatów Kulinarnych pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej
Ta edycja upłynęła pod znakiem degustowania i przygotowywania sałat. Uczestnicy spotkali się w restauracji, która była partnerem tej edycji zajęć - restauracji w Hotelu Sobienie Królewskie. Wytworne wnętrza hotelu były oprawą dla kameralnego spotkania z kulinarnymi mistrzami: Wojciechem Pasikowskim, szefem kuchni hotelowej restauracji oraz, tradycyjnie, z opiekunem Warsztatów - Marcinem Budynkiem. Kolejny dzień to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i praca nad przygotowaniem degustowanych poprzedniego dnia sałat.
Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl, warsztaty-pak.pl oraz w serwisie kobieta.wp.pl.
Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku:
https://www.facebook.com/WarsztatyKulinarne https://www.facebook.com/WarsztatyKulinarne
Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 "Pytanie na Śniadanie", którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 13 sierpnia, między 8:30 a 10:45.
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę www.polska-gotuje.pl