tulipanowa niespodzianka
- 10-15 pomidorków koktajlowych
- 300g świeżego sera
- świeża bazylia,umyta i posiekana
- garść czarnych oliwek
- sól
- pieprz
- gruby szczypiorek (cebulka)
Weź pomidorki koktajlowe i natnij krzyżyk. Na dnie pomidorów usuń nasiona.
Posiekaj bazylię i wymieszać z serem, dodaj sól i pieprz. Jednakże, jeśli nie lubisz dużo pieprzu ... nie dodawaj!
Następnie nadziej pomidory torbą z farszem. Uważaj na pomidorki, żeby się nie rozwaliły.
Nożem, zrób mały otwór u podstawy każdego pomidora i umieść w nim łodygę szczypiorku.
[05_preparazione1] Na zakończenie kwiatów, dodaj kawałki czarnych oliwek na czubki tulipanów.
Spójrz na to piękne tulipany wyglądają tak realne!
Czekaj ... Ja po prostu mam pomysł! Przyniosę tulipany udając, że są one prawdziwymi kwiatami, a potem będziemy jeść je: kto wie, co będzie robić twarz! Na pewno będziemy się śmiać!
Przepis dodał użytkownik kiciah12
Podziel się opinią
Komentarze