Trwa ładowanie...
d2kgecn
26 lipca 2009, 15:30

Szarpak,borowiacki kapuśniak

Przepis
5.0
(3 głosy)
Oceń:
d2kgecn
Składniki
  • 0,5 kg ziemniakow
  • 0,30 dkg kapusty kiszonej
  • 0 ,20dkg boczku wędzonego
  • sol,pieprz
  • liść laurowy
  • 3 ziela angielskie
Przepis

Ziemniaki obrać i umyć i pokroić w kostkę , zalać wodą ,dodać liść laurowy, ziele, trochę osolić i ugotowac do miękkości.Boczek pokroić w kostkę i przesmażyć na patelni .Dodać do zupy razem z kiszoną kapustą, trochę razem pogotować.Pieprz do smaku.

Przepis dodał użytkownik teresa-kr

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2kgecn
d2kgecn
d2kgecn
Więcej tematów
d2kgecn

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj