Trwa ładowanie...
d1zs9lr
27 stycznia 2009, 18:15

Śledź po góralsku

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1zs9lr
Składniki
  • Składniki:
  • ? 6 filetów śledziowych.
  • ? 3 cebule.
  • ? puszka koncentratu pomidorowego.
  • ? 20 dag. pieczarek.
  • ? olej,
  • ? sól,
  • ? cukier,
  • ? paryka słodka,
  • ? pieprz.
Przepis

Wykonanie:
Cebulę posiekaj, zeszklij na oleju. Pieczarki pokrój na plasterki, usmaż, połącz z cebulą, dodaj koncentrat, ew. trochę wody. Przypraw, podgrzewaj minutę, ostudź. Wymoczone wcześniej śledzie pokrój na kawałki, ułóż w słoju przekładając cebulą z pieczarkami. Zostaw na noc w lodówce. Pyszne z czarnym chlebem.

Przepis dodał użytkownik zagadkaa21

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1zs9lr
d1zs9lr
d1zs9lr
Więcej tematów
d1zs9lr

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj