Trwa ładowanie...
d3zdc51
19 kwietnia 2009, 13:47

Sałatka ze skorzonery

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3zdc51
Składniki
  • skorzonera 40 dag
  • sól
  • cukier 1 łyżeczka
  • jabłko 2 sztuk
  • sok lub kwas cytrynowy
  • jajka 2 całe
  • olej 3 łyżki
  • natka pietruszki
Przepis

Oczyszczoną skorzonerę ugotować w osolonej wodzie z łyżeczką cukru, ostudzić, pokrajać w kostkę.

Pokrajać lub zetrzeć na tarce z dużymi oczkami jabłka i jajka ugotowane na twardo.

Wymieszać składniki sałatki z olejem, posypać zieleniną.

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3zdc51
d3zdc51
d3zdc51
Więcej tematów
d3zdc51

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj