Trwa ładowanie...
d3zdc51
19 kwietnia 2009, 14:20

Sałatka z kapusty włoskiej z musztartdą

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3zdc51
Składniki
  • kapusta włoska 1 mała
  • jabłko winne 3 sztuk
  • cebula 1 sztuk
  • oliwy z oliwek 4 łyżki
  • sok z cytryny
  • musztarda 5 dag
  • natka pietruszki drobno krojona lub szczypiorek
  • sól
  • pieprz
Przepis

Kapustę poszatkować drobno, zalać wrzącą, osoloną wodą, ugotować na półmiękko, odcedzić, przestudzić.
Cebulę pokroić w kostkę, jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Sałatkę wymieszać ze wszystkimi dodatkami i doprawić.

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3zdc51
d3zdc51
d3zdc51
Więcej tematów
d3zdc51

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj