Trwa ładowanie...
d36ddpb
22 czerwca 2009, 23:09

Sałatka z kapusty pekińskiej i kapusty czerwonej

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d36ddpb
Składniki
  • kapustka pekińska 1 mała lub 0.5
  • kapusta czerwona garść
  • kukurydza konserwowa 1 puszka
  • jajko na twardo 2 sztuki
  • ogórek świeży 1 sztuka
  • szynka chuda 20 dg
  • majonez
  • sól
  • pieprz
  • czosnek granulowany
Przepis

Kroimy kapustę pekińską, kapustę czerwoną szatkujemy na mniejsze kawałki. Dodajemy kukurydzę, pokrojone jajko, oraz szynkę z ogórkiem pokrojone w kosteczkę. Łączymy wszytko majonezem i doprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem. Odstawiamy na 15 min do lodówki.
I gotowe.

Przepis dodał użytkownik coco_rosie

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d36ddpb
d36ddpb
d36ddpb
Więcej tematów
d36ddpb

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj