Trwa ładowanie...
d2tskf4
2 września 2010, 13:41

Sałatka z fetą i tuńczykiem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2tskf4
Składniki
  • 1szt. kapusta pekińska
  • 1 szt. puszka kukurydza
  • 1 szt. puszka tuńczyk
  • 1 szt. opakowanie ser feta
  • 1 szt. pęczek rzodkiewka
  • 1 szt. ogórek nieduży
  • 1 szt. -2 papryka czerwona
  • 1 szt. sos sos do sałatek
Przepis

Kapustę przekroić na połowę i poszatkować. Kukurydzę i tuńczyka odcedzić z nadmiaru wody i oliwy.
Ser pokroić na kosteczkę,rzodkiewkę na grubsze talarki, ogórek na póltalarki.
Dodać kukurydzę i tuńczyka .
Wszystkie składniki wymieszać razem.
Na 15 minut przed podaniem dodać sos do sałatek rozmieszany z odliwą, można dodać czerwony pieprz i odrobinę soli.

Przepis dodał użytkownik dziewczyna-puchatka

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2tskf4
d2tskf4
d2tskf4
Więcej tematów
d2tskf4

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj