Trwa ładowanie...
dkzic13
12 maja 2008, 20:52

Sałatka z fasoli szparagowej

Przepis
Oceń jako pierwszy:
dkzic13
Składniki
  • fasolka szparagowa
  • cebulka mała
  • sól
  • pieprz
  • ocet
  • olej
  • cukier
Przepis

Fasolkę szparagową należy wrzucić do garnka z osoloną wodą i gotować aż do miękkości. Potem odcedzić wodę i fasolkę pokroić na kawałki. Do tego pokroić drobno cebulkę. Dać łyżkę octu i oleju i posypać odrobiną cukru oraz dać pieprzu do smaku. Wszystko razem wymieszać i sałatka jest gotowa.

Przepis dodał użytkownik monicca-87

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dkzic13
dkzic13
dkzic13
Więcej tematów
dkzic13

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj