Trwa ładowanie...
d3y9ffq
02-12-2014 14:42

Sałatka z ciecierzycy z papryką, tuńczykiem i hiszpańskimi oliwkami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3y9ffq
Składniki
  • 2 szklanki gotowanej ciecierzycy, 2 pieczone czerwone papryki, 16 czarnych lub zielonych hiszpańskich oliwek, 1 lub 2 puszki tuńczyka w oliwie z oliwek, ocet winny, pieprz i sól.
Przepis

Umieść w salaterce gotowaną ciecierzycę, pieczoną czerwoną paprykę pokrojoną w paski, pokrojoną cebulę, hiszpańskie oliwki i tuńczyka. Przygotuj sos z trzech części oliwy i ½ części octu winnego. Posól. Dodaj sos do sałatki i wymieszaj delikatnie. Możesz również dodać kilka liści majeranku, oregano lub świeżej bazylii.

Przepis dodał użytkownik Ciecierzyca<3

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3y9ffq
d3y9ffq
d3y9ffq
Więcej tematów
d3y9ffq

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj