Trwa ładowanie...
d20vduh
24 marca 2010, 15:12

Sałata z rukoli z granemtem i parmezanem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d20vduh
Składniki
  • sałata rucola; jednen granat; gruszka ( może być z puszki); parmezan
    • składniki na sos vinegree: musztarda midowa; ocet balsamiczny; oliwa z oliwek; łyżka soku malinowego do smaku ewentualnie cukru pudru ;sól; pieprz
Przepis

umyć sałate; włożyć do miski; następnie pokrić gruszkę na cienkie plasterki i ułożyć na sałacie; na to dodać owoce granatu; a następnie cieniutkie plastry parmezanu; tuż przed podaniem wszysko polać miodowym sosem vinegree - palce lizać

Przepis dodał użytkownik sur4fun

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d20vduh
d20vduh
d20vduh
Więcej tematów
d20vduh

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj