Trwa ładowanie...
d12k9uw
12 kwietnia 2012, 03:20

Risotto z grzybami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d12k9uw
Składniki
  • szklanka ryżu
  • garść suszonych podgrzybków
  • oliwa
  • garść orzeszków solonych ziemnych
  • garść mrożonej fasolki szparagowej
  • 2 łyżki kukurydzy
  • czerwona papryka
  • 2 łyżki oliwek
  • 4 plastry sera żółtego
  • tymianek
  • oregano
  • sól
  • pieprz
Przepis

1.Oliwę rozgrzej na patelni,podpraż orzeszki.Dodaj ryż i grzyby,zalej wodą.Gotuj do miękkości.Dodaj fasolkę,kukurydzę i pokrojoną paprykę,przypraw.Podduś.
2.Na wierzchu ułóż plastry sera,duś pod przykryciem,aż się roztopi.Ozdób oliwkami.

Przepis dodał użytkownik wiwona42

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d12k9uw
d12k9uw
d12k9uw
Więcej tematów
d12k9uw

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj