Trwa ładowanie...
d1x3vvm
26 września 2008, 21:30

Pstrąg w cieście

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1x3vvm
Składniki
  • Pstrąg
  • przyprawa do ryb
  • cytryna
  • zielona pietruszka
  • ząbek czosnku
  • olej do smarzenia
  • cytryna
    • do ciasta;
  • mąka
  • mleko
  • jajo
  • sól
Przepis

Pstrąga mocno natrzeć cytryną,włożyć do środka natkę pietruszki i ząbek czosnku,
następnie posypać przyprawą do ryb pozostawić na około 1 ha.Rozrobić ciasto (mleko,mąka,jajko,odrobinę soli).Rybę obtaczać najpierw w mące a następnie w cieście naleśnikowym.Smażąc na rybę nakładamy grube plastry cytryny bez skórki.

Przepis dodał użytkownik ewaana11

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1x3vvm
d1x3vvm
d1x3vvm
Więcej tematów
d1x3vvm

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj