Trwa ładowanie...
d4f46nh
31 lipca 2009, 11:47

Potrawka z wątróbki

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4f46nh
Składniki
  • 40 dag kurzej wątrobki
  • 15 dag pieczarek
  • 1 swieza papryka czerwona
  • duza cebula
  • maslo
  • smietana 18 %
  • 3 łyzki przecieru pomidorowego
  • sol, pieprz
Przepis

Watrobke kroimy na mniejsze kawałki i podsmazamy na masle. Na osobnej patelni smazymy cebule z pieczarkami i papryką.Watrobke dorzucamy do jarzyn gdy beda juz miekkie, dodajemy koncentrat pomidorowy i smietane,doprawiamy do smaku ( pamietajmy by nie solic wczsniej watrobki bo bedzie twarda ). Mozna dla efektu wizualnego i smakowego szczypiorek lub koperek.
Podawac z ryzem lub kasza kuskus.

Przepis dodał użytkownik Goplana

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4f46nh
d4f46nh
d4f46nh
Więcej tematów
d4f46nh

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj