Trwa ładowanie...
dn5s62m
27 maja 2008, 16:40

Pomidory z mozzarellą

Przepis
Oceń jako pierwszy:
dn5s62m
Składniki
  • 1 mozzarella
  • 1 średni pomidor
  • dodatkowo:
  • ocet balsamiczny
  • kilka listów bazylii
Przepis

Pomidor umyć i pokroić na plastry. Mozzarelle odsączyć i pokroić podobne plastry jak pomidory. Pomidory poprzekładać mozzarellą. Można polać je odrobiną octu balsamicznego oraz udekorować bazylią. Super przekąska :o) Polecam.

Przepis dodał użytkownik meg_f

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dn5s62m
dn5s62m
dn5s62m
Więcej tematów
dn5s62m

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj