Trwa ładowanie...
d4qhe8g
31 lipca 2008, 11:52

Pierś z kurczaka ze szpinakiem i rodzynkami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4qhe8g
Składniki
  • Składniki:
  • ? Kurczak
  • ? Rodzynki
  • ? Śmietana
  • ? Szpinak
  • ? Czerwone wino
  • ? Mąka ziemniaczana
  • ? Oliwa
  • ? Sól
  • ? Pieprz
Przepis

Wykonanie:
Z kawałka kurczaka, śmietany i szpinaku sporządzamy delikatny mus, którym faszerujemy pierś z kurczaka. Pierś obsmażamy i wkładamy do piekarnika (na 200 st., na ok. 9 minut). Rodzynki gotujemy w winie, zaciągamy mąką ziemniaczaną i podajemy razem z kurczakiem.

Przepis dodał użytkownik joasia007

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4qhe8g
d4qhe8g
d4qhe8g
Więcej tematów
d4qhe8g

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj