Trwa ładowanie...
d3srblg
17 kwietnia 2008, 09:20

Pieczeń z piersi kurczaka

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3srblg
Składniki
  • 2 filety kurczaka
  • 10 dużych pieczarek
  • 2 cebule
  • 10 łyżek startego żółtego sera
  • 2 jajka
  • 2 łyżki mąki ziemniaczanej
  • 1 łyżka ziół prowansalskich
  • wegeta do smaku
  • bułka tarta
  • kilka łyżek oleju
Przepis

Cebulę pokroić w kostkę. Pieczarki umyć, pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju razem z cebulą. Filet kurczaka pokroić w drobne paski. Wszystkie składniki wymieszać . posypać bułką tartą i włożyć do formy . Piec około 60 minut w temperaturze 200 stopni.
Smakuje zarówno na gorąco, jak i na zimno.

Przepis dodał użytkownik julia313

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3srblg
d3srblg
d3srblg
Więcej tematów
d3srblg

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj