Trwa ładowanie...
d2rv54u
18 kwietnia 2008, 18:59

Pasta jajeczno - serowa

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2rv54u
Składniki
  • 3 jajka,
  • ser biały 150 g,
  • smietana 18% 50 ml,
  • sól pieprz do smaku,
  • suszony koperek 1łyżeczka
Przepis

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i zetrzeć na tarce. Ser wraz ze śmietaną wymieszać na gładką masę. Dodać jajka oraz przyprawy i koperek posiekany. Mieszamy wszystko i gotowe.

Przepis dodał użytkownik agajolaw

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2rv54u
d2rv54u
d2rv54u
Więcej tematów
d2rv54u

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj