Trwa ładowanie...
d1xkx2b
17 kwietnia 2008, 09:14

Pasta jajeczno-pieczarkowa

Przepis
2.0
(1 głos)
Oceń:
d1xkx2b
Składniki
  • 5 jajek
  • 5 pieczarek
  • 1/2 strąka zielonej papryki
  • natka pietruszki,
  • 1 ząbek czosnku
  • sól, pieprz,
  • 2 łyżki ostrego ketchupu,
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
Przepis

Jajka gotujemy na twardo, paprykę zalewamy wrzącą wodą i zdejmujemy z niej skórkę. Pieczarki pokrojone w ćwiartki przez minutę podsmażamy na odrobinie oliwy. Wszystko - łącznie z przyprawami wrzucamy do malaksera i miksujemy na jednolitą masę.

Przepis dodał użytkownik julia313

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1xkx2b
d1xkx2b
d1xkx2b
Więcej tematów
d1xkx2b

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj