Trwa ładowanie...
d3uqq73
15 kwietnia 2008, 18:04

Parówki zawijane w szynce i serze

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3uqq73
Składniki
  • parówki
  • - ser żółty
  • - szynka ( ważne żeby była w długich i wąskich plastrach )
  • - pół łyżki masła do smażenia
Przepis

Na plastrze szynki kładziemy przekrojony wzdłuż plaster sera a następnie pod kątem parówkę i zawijamy.
W koniec wbijamy wykałaczkę, żeby nic się nie rozleciało podczas smażenia.
Na patelni rozgrzewamy masło, smażymy parówki na małym ogniu co jakiś czas je przewracając aż ser będzie roztopiony a szynka zarumieniona.
Podajemy z tostami

Przepis dodał użytkownik agajolaw

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3uqq73
d3uqq73
d3uqq73
Więcej tematów
d3uqq73

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj