Trwa ładowanie...
d2si7n1
24 kwietnia 2010, 13:47

Parówki zapiekane z serem

Przepis
4.0
(2 głosy)
Oceń:
d2si7n1
Składniki
  • - parówki
  • - ser żółty
Przepis

1. Parówki obieramy z osłonek, każdą nacinamy wzdłuż na głębokość około 0,5 cm i w nacięcia wkładamy około 1 cm paski żółtego sera
2. Parówki zapiekamy w piekarniku do czasu stopienia się żółtego sera. Podajemy np. z keczupem, majonezem, musztardą lub warzywami.

Przepis dodał użytkownik s-belata

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2si7n1
d2si7n1
d2si7n1
Więcej tematów
d2si7n1

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj