Trwa ładowanie...
d3zdc51
27 maja 2008, 16:30

Panierka serowa

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3zdc51
Składniki
  • 4 łyżki maki pszennej
  • 2 jajka
  • 2 łyżki mleka
  • sól
  • 4 łyżki bułki tartej
  • 4 łyżki startego żółtego sera
Przepis

Wymieszać bułkę tartą z parmezanem. Jajka rozbełtać z mlekiem i dodać szczyptę soli. Mięso obtoczyć najpierw w mące, zanurzyć w mleku z jajkami,a następnie obtoczyć w bułce tartej z parmezanem. Mięso usmażyć na gorącym tłuszczu.

Przepis dodał użytkownik meg_f

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3zdc51
d3zdc51
d3zdc51
Więcej tematów
d3zdc51

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj