orzechowiec
- orzechowiec
- 3szkl. maki
- 1szkl.cukru
- 20dag margaryny
- 2jaja
- nie cała szklanka mleka
- 2 łyzki miodu
- 2 łyzeczki sody
- masa orzecjowa
- 25dag orzechow włoskich
- 2łyzki miodu
- 2 łyzki cukru
- 2łyzki margaryny
- masa
- wieksze 1/2kostki masła
- ok.3łyzki cukru pudru
- 3łyzki smietany gestej
- 2plasterki cytryny (badz mniejsza połowa cytryny)wycisnac
orzechowiec
zrobic ciasto podzielic na 2 czesci.na druga czesc nałozyc mase a na pierwsza czesc czyli na gore orzechowca polozyc mase orzechowa.
masa orzechowa
orzechy grubo posiekac i polaczyc z pozostalymi produktami
masa
wszystko razem zmiksowac
Przepis dodał użytkownik wwviola
Podziel się opinią
Komentarze