Trwa ładowanie...
d2wit3e
17-02-2014 11:51

Nic tak nie rozgrzewa zimą jak Winter Jack

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2wit3e
Składniki
  • Spróbuj przyrządzić swojego Winter Jack’a, oto przepis!
  • 3 części Jack Daniel’s ® Tennessee Whiskey
  • 4 części soku jabłkowego (najlepiej antonówki)
  • 2 części syropu cukrowego
  • świeży sok z cytryny
  • woda
  • szczypta cynamonu
Przepis

Oryginalny zimowy poncz – Jack Daniels Apple Winter Punch, skomponowany jest na bazie Jack Daniels Old No. 7. To połączenie Tennessee Whiskey z wyraźnym akcentem jabłek, cynamonu oraz goździków, wzbogacone nutami lodów waniliowych oraz delikatnej szarlotki. Winter Jack idealnie sprawdza się w długie zimowe wieczory, serwowany na ciepło. Świetnie smakuje również w schłodzonych shotach lub podany na lodzie.

Przepis dodał użytkownik KitchenInspirations

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2wit3e
d2wit3e
d2wit3e
Więcej tematów
d2wit3e

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj