Trwa ładowanie...
d3bq92b
27-01-2009 19:19

Marynata do mięsa wołowego

Przepis
4.9
(9 głosów)
Oceń:
d3bq92b
Składniki
  • Skład marynaty:
  • 1szklanka przegotowanej ostudzonej wody,
  • 2/3 szklanki octu winnego lub pół szklanki czerwonego wytrawnego wina,
  • 10 ziaren pieprzu,
  • 3 liście laurowe,
  • 10 ziaren ziela angielskiego.
Przepis

Mięso wołowe marynujemy kilkanaście do kilkudziesięciu godzin.

Przepis dodał użytkownik zagadkaa21

Podziel się opinią

4
2

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3bq92b
d3bq92b
d3bq92b
Więcej tematów
d3bq92b

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj