Trwa ładowanie...
d3oofje
20 listopada 2008, 17:37

Makaron z makiem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3oofje
Składniki
  • 30 dag makaronu
  • 30 dag maku
  • 1/2 szklanki miodu
  • cukier waniliowy
  • bakalie
Przepis

Mak zalać wrzątkiem, odstawić na kilka godzin, osączyć, zemleć. Miód podgrzać, włożyć masę makową i cukier waniliowy, wymieszać. Dodać umyte i rozdrobnione bakalie. Ugotować makaron. Podawać z masą makową.

Przepis dodał użytkownik Gosia25

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3oofje
d3oofje
d3oofje
Więcej tematów
d3oofje

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj