Trwa ładowanie...
d1ook7z
5 lutego 2009, 20:11

makaron z kiełkami fasoli

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1ook7z
Składniki
  • 70 dag pieczarek
  • 1 paczka makaronu wstążki
  • 25 dag kiełków fasoli
  • natka pietruszki
  • 1 cebula
  • sól
  • pieprz
  • 1 ząbek czosnku
  • oliwa z oliwek
Przepis

Na oliwie podsmażyć czosnek. Wyjąć. Wrzucić kiełki fasoli. Podsmażyć. Dodać pokrojoną w półksiężyce cebulę i plasterki pieczarek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Makaron ugotować w posolonej wodzie. Gdy będzie al dente, odcedzić. Gorący wrzucić na patelnię do pieczarek. Polać oliwą. Całość chwilę podsmażyć. Przed podaniem posypać natką pietruszki.

Przepis dodał użytkownik suzume

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1ook7z
d1ook7z
d1ook7z
Więcej tematów
d1ook7z

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj