Trwa ładowanie...
dd5vzm3
4 września 2008, 17:43

Kotlety schabowe z brzoskwinią

Przepis
Oceń jako pierwszy:
dd5vzm3
Składniki
  • - 4 kotlety schabowe
  • - 4 plastry wędzonego boczku
  • - 4 połówki brzoskwiń z puszki
  • - 15 dag żółtego sera w kawałku
  • - sól, pieprz
Przepis

Mięso opłukać, wysuszyć, oprószyć solą i pieprzem, lekko obsmażyć z obydwu stron. Kotlety ułożyć w natłuszczonej brytfannie. Każdy kotlet przykryć plastrem boczku, na wierzch położyć polówkę brzoskwini i plaster sera. Spiąć wykałaczką. Zapiekać na blasze około 20 min w 200 st C. Podawać z frytkami.

Przepis dodał użytkownik agazam

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dd5vzm3
dd5vzm3
dd5vzm3
Więcej tematów
dd5vzm3

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj