Trwa ładowanie...
d3zdc51
16 października 2009, 12:03

Kotleciki z plastrów szynki konserwowej

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3zdc51
Składniki
  • opakowanie szynki konserwowej plastry sera żółtego papryka czerwona surowa
  • Panierka:
  • 1 jajko
  • mąka
  • bułka tarta
Przepis

Jajko roztrzepujemy tak jak na kotlety. W drugim talerzu mąkę i bułkę tartą łączymy. Rozkładamy plastry szynki. Na plaster szynki układamy pół plastra sera żółtego i pokrojoną w słupki paprykę czerwoną (można dodać pieczarkę). Przykrywamy to wszystko drugim plastrem szynki łącząc. Obtaczamy delikatnie w rozmąconym jajku, następnie w bułce z mąką i odkładamy. Piec można piekarniku lub na patelni aż się zarumienią.

Przepis dodał użytkownik malinowalukrecja

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3zdc51
d3zdc51
d3zdc51
Więcej tematów
d3zdc51

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj