Trwa ładowanie...
d2tskf4
18 kwietnia 2009, 17:51

Kisiel z jagodami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2tskf4
Składniki
  • jagód 25 dag
  • woda 0,5 litr
  • kisiel jagodowy 1 op.
  • cukier 8 dag
  • śmietana 1/2 szkl
Przepis

Zagotować wodę z cukrem, proszek rozprowadzić w niewielkiej ilości zimnej wody i wlać do gotującego się syropu stale mieszając, gdy jagody, zmieszać i rozlać na porcje. Podać z bitą śmietaną z cukrem lub kremem waniliowym.

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2tskf4
d2tskf4
d2tskf4
Więcej tematów
d2tskf4

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj