Trwa ładowanie...
d4khvpf
29 grudnia 2011, 09:58

Karkówka w miodzie

Przepis
4.8
(9 głosów)
Oceń:
d4khvpf
Składniki
  • 1 kg karkówki bez kości
  • 1,5 łyżki przyprawy do karkówki
  • 1 słoiczek musztardy sarepskiej
  • 1,5 łyżki płynnego miodu
Przepis

Karkówkę umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami.Wierz karkówki
posmarować miodem,posypać przyprawami i położyć musztardę. Włożyć
do garnka,podlać wodą. Piec w temp. 180minut(termoobieg)przez około 1,5
godz.W czasie pieczenia dolewać wodą.

Przepis dodał użytkownik eluchap56

Podziel się opinią

1
3

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4khvpf
d4khvpf
d4khvpf
Więcej tematów
d4khvpf

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj