Trwa ładowanie...
d8qc78k
19 kwietnia 2009, 09:51

Kapusta słodka z pomidorami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d8qc78k
Składniki
  • kapusta śwież 1 główka
  • cebula 2 sztuk
  • tłuszcz
  • przecier pomidorowy
  • sól
  • pieprz
  • jabłko kwaśne 2-3 sztuk
  • kwasek cytrynowy
Przepis

Kapustę poszatkować, posolić, przepłukać wodą.
Cebulę poddusić na tłuszczu, dodać kapustę, odrobinę wody i poddusić mieszając ok.10 min.

Następnie dodać przecier pomidorowy (jabłka drobno pokrojone lub starte na tarce), podlać wodą i cały czas mieszać.
Dodać sól, pieprz, pietruszkę, kwasek cytrynowy.

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d8qc78k
d8qc78k
d8qc78k
Więcej tematów
d8qc78k

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj