22-04-2009 17:01
Jajka z tuńczykiem
Przepis
5.0
(1 głos)
Oceń:
Składniki
- 4 jajka
- 4 łyżki tuńczyka w oleju
- 1 łyżeczka koncentratu pomidorowego
- 1/2 szklanki majonezu
- 2 łyżki śmietany
- rzeżucha
- estragon
- natka pietruszki
Przepis
Przekroić ugotowane jajka. Żółtka rozetrzeć z 2 łyżkami majonezu, wymieszać z 3 łyżkami tuńczyka, przyprawić, napełnić jajka. Resztę tuńczyka wymieszać z koncentratem, przybrać jajka. Rzeżuchę posiekać, wymieszać z majonezem i śmietaną, wylać na półmisek, położyć na sosie jajka.
Przepis dodał użytkownik misia13
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.