Trwa ładowanie...
d1krvya
13 lipca 2010, 21:12

Jajka faszerowane

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1krvya
Składniki
    • przygotowana wcześniej sałatka warzywna z marynowaną papryką
    • 8 jajek (białka)
    • 3 plastry szynki
    • odrobina posiekanej natki pietruszki (może być suszona)
Przepis

Do sałatki dodajemy drobno pokrojoną szynkę. Połówki jajek (bez żółtek) układamy na półmisku. W środek każdego nakładamy sałatkę. Na wierzch posypujemy natką pietruszki.

Przepis dodał użytkownik justynak2233

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1krvya
d1krvya
d1krvya
Więcej tematów
d1krvya

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj