Trwa ładowanie...
d1k2qx1
03-01-2010 14:45

Jajka faszerowane

Przepis
3.3
(8 głosów)
Oceń:
d1k2qx1
Składniki
  • 5 jajek
  • mała foremka pasztetu drobiowego
  • majonez
  • sól
  • pieprz
  • do przybrania: papryka słodka lub szczypiorek
Przepis

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy ze skorupek. Kroimy na połówki. Ostrożnie wyciągamy do miseczki żółtka. Dodajemy do żółtek pół foremki pasztetu, ok łyżki majonezu, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy. Łyżeczką nakładamy nadzienie do białek.
Można dla ozdoby posypać papryką słodką lub szczypiorkiem.

Przepis dodał użytkownik edycinka24

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1k2qx1
d1k2qx1
d1k2qx1
Więcej tematów
d1k2qx1