Trwa ładowanie...
dpojzcr
1 lutego 2009, 10:33

JAJECZNICA NA BOCZKU Z PIECZARKAMI

Przepis
5.0
(3 głosy)
Oceń:
dpojzcr
Składniki
  • 6JAJ
  • 250 G BOCZKU WĘDZONEGO
  • 250 G PIECZARKÓW
  • DWIE ŁYŻKI OLIWY
  • SÓL I PIEPRZ DO SMAKU
  • PĘCZEK SZCZYPIORKU
  • 1 ŁYŻECZKA PRZYPRAWY CURRY
Przepis

POKROIC BOCZEK W SŁUPKI OK. 1 CM
POKROIĆ PIECZARKI W PLASTRY
WLAĆ NA PATELNIE 2 ŁYŻKI OLIWY
I WŻUCIĆ POKROJONY BOCZEK I PIECZARKI
DODAĆ CURRY
SMAŻYĆ DO ZRUMIENIENIA
WLAĆ ROZMĄCONE JAJA Z POSIEKANYM SZCZYPIORKIEM
DODAĆ SÓL I PIEPRZ DO SMAKU

Przepis dodał użytkownik adipo92

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dpojzcr
dpojzcr
dpojzcr
Więcej tematów
dpojzcr

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj