Trwa ładowanie...
d2s5eva
15 marca 2013, 12:11

Jaja faszerowane pieczarkami i szczypiorkiem

Przepis
5.0
(6 głosów)
Oceń:
d2s5eva
Składniki
  • -pieczarki
  • -masło
  • -majonez
  • -szczypior
  • -cebula czerwona
  • -chili
  • -sól i pieprz
Przepis

Jaja ugotować, przeciąć na pół. Żółtko wydrążyć. Pozostałe składniki posiekać i wymieszać. Doprawić do smaku.

Autorem przepisu jest kucharz z restauracji Biała Gęś, należącej do Magdy Gessler.

Przepis poleca Biała Gęś

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2s5eva
d2s5eva
d2s5eva
Więcej tematów
d2s5eva

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj