Trwa ładowanie...
d4e529u
26 lipca 2009, 15:09

Indyk w galarecie

Przepis
5.0
(3 głosy)
Oceń:
d4e529u
Składniki
  • 1 kg piersi z indyka
  • wloszczyzna
  • żelatyna
  • sol, pieprz,
  • 2 pomarańcze
  • majonez
  • brzoskwinie z puzski
Przepis

Pierś z indyka ugotować w osolonej wodzie z włoszczyzną do miękkosci. Ostudzic , pokroić w cienkie plastry. Przygotować żelatynę wg przepisu na opakowaniu na wywarze z indyka. Ostudzic.Na półnisku ulożyc plastry pomarańczy , na to plastry indyka, na to majonez, i kawalki brzoskwiń.Oblać tężejącą galaretą.

Przepis dodał użytkownik teresa-kr

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4e529u
d4e529u
d4e529u
Więcej tematów
d4e529u

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj