Trwa ładowanie...
d12k7if
13-11-2013 12:48

Hiszpańskie zielone oliwki z tuńczykiem i octem jabłkowym

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d12k7if
Składniki
  • hiszpańskie zielone oliwki, ocet jabłkowy, puszka tuńczyka, oliwa z oliwek, nasiona gorczycy, papryczka chilli, sól morska, starta skórka cytryn, trawa cytrynowa.
Przepis

delikatnie połączyć rozdrobnionego tuńczyka, odrobinę oliwy z oliwek i octu jabłkowego, łyżkę ziarenek gorczycy oraz drobno posiekaną papryczkę chilli. Dodać oliwki, kilka źdźbeł trawy cytrynowej, skórkę cytrynową. Odstawić na kilka minut, by wszystkie smaki się połączyły.

Przepis dodał użytkownik IloveOlive

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d12k7if
d12k7if
d12k7if
Więcej tematów
d12k7if