Trwa ładowanie...
dx0f52u
07-06-2008 19:47

grzyby z grilla

Przepis
5.0
(1 głos)
Oceń:
dx0f52u
Składniki
  • kapelusze grzybów leśnych lub pieczarek
  • Zaprawa:
  • 1 szklanka oliwy
  • ? szklanki octu balsamicznego
  • ? szklanki sosu sojowego
  • 4 obrane i zgniecione w prasce ząbki czosnku
  • 1 posiekana drobno cebula dymka
Przepis

Składniki zaprawy zmiksować. Grzyby oczyścić, odciąć trzony. Kapelusze moczyć przez kilka sekund w zaprawie, odkładać na sito aby obciekły z jej nadmiaru. Piec około 10 minut na dobrze nagrzanym grillu kilkakrotnie odwracając. Smakują i pachną bosko.

Przepis dodał użytkownik bozena.kowalewska6

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dx0f52u
dx0f52u
dx0f52u
Więcej tematów
dx0f52u